back to/înapoi la REPERTORIU
spectacole

Stef Smith
fata din
mașinărie
Polly 
DENISSE MOISE
Owen
OLIMPIU BLAJ

Vocea Black Box
Ana Şuşca

Regia NORBERT BODA, 
scenografia DENISSE MOISE
traducerea DENISSE MOISE


Regizor tehnic: Vasile Marinoiu
Premieră naţională: 17 martie 2018 
Durata: 80 minute (fără pauză)RECOMANDAT
+14  ANI
    Vrei să trăiești pentru totdeauna?  DA sau NU

    Polly și Owen s-au hotărât. Având cariere profesionale care le asigură o existență în siguranță și îndrăgostiți fiind unul de celălalt, sunt gata să se bucure de viață, mai ales după ce Polly obține o promovare la serviciu. Totul pare minunat.
    Până în momentul în care un gadget misterios, simbol al noilor tehnologii, care le promite să-i rupă de stress-ul cotidian, se insinuează în viața lor. Granița dintre lumea fizică și cea digitală devine volatilă, iar Polly și Owen sunt obligați să se întrebe dacă percepțiile lor despre realitate și libertate sunt compatibile.
    Un spectacol despre dilemele dependenței digitale.
    Spectacolul a avut premiera mondială la Teatrul Traverse din Edinburgh în anul 2017.STEF SMITH a primit în anul 2012 prestigiosul Premiu Olivier pentru piesa Roadkill. Deși nu are încă 30 de ani, este considerată de ziarul The Scotsman una din cele mai talentate voci ale dramaturgiei scoțiene. Este absolventă a Universității Queen Margaret din Edinburgh cu specializarea regie de teatru. Spectacolele după piesele ei au primit recenzii extrem de favorabile în publicații britanice de prestigiu precum The Guardian, Evening News, The Herald, The Scotsman, The List.

    NORBERT BODA debutează ca regizor pe o scenă profesionistă cu acest spectacol. Norbert este licențiat al Facultății de Teatru și Televiziune a Universității Babeș-Bolyai din Cluj, secția actorie, clasa profesorului Miklós Bács, iar în prezent este student masterand al secției de regie a aceleiași facultăți.
    
    Și un debut: DENISSE MOISE!