Categorii
Repertoriu

WILLY RUSSELL FEMEI / BĂRBAŢI

Un grup de fete și un altul de băieți petrec noaptea dinaintea căsătoriei prietenei/prietenului lor într-un club din Liverpool-ul anilor ‘70. Acțiunea are loc în cele două toalete ale clubului, acolo unde Dave și Linda, cei care urmează să meargă a doua zi la biserică pentru a se căsători, au hotărât, fără să știe unul de altul, să-și celebreze ultima noapte de ”libertate”. Linda îl va întâlni aici pe fostul ei prieten, Peter, acum solist al unei formații londoneze venită să cânte la club.
Piesa, scrisă în anul 1978, a fost transpusă în anul 1990 într-un film cu titlul Dansând prin beznă.

Willy Russell, dramaturg și muzician englez, s-a născut în 1947 la Whiston, lângă Liverpool. Este și creator de musical-uri, proză și scenarii de film și tv. Educând-o pe Rita este, probabil, cea mai cunoscută piesă a sa.

Regizorul Vlad Massaci este la a doua sa colaborare cu teatrul nostru după O poveste ciudată cu un câine la miezul nopții de Simon Stephens/Mark Haddon unde l-a avut ca partener pe Andu Dumitrescu (sound, light design & video).

Semnalăm prezența, în premieră pe scena teatrului nostru, a trei tineri actori: Simona Arsu, Tavi Costin și Andrei Cătălin. Le dorim succes!